Go2SEPA
Bestandsconversies makkelijk gemaakt!

Welkom bij Go2SEPA

Vanaf februari 2014 zult u alleen bestanden in het SEPA formaat aan uw bank kunnen aanbieden. Heeft u administratieve systemen die nog niet SEPA-klaar zijn? Dan kunt u bij Go2SEPA uw oude bestanden snel, veilig en goedkoop converteren naar SEPA formaat.

Wij kunnen voor u de oude betaalbestanden converteren naar het SEPA formaat. Tijdens de conversie worden rekeningnummers naar het juiste IBAN formaat omgezet. Het resultaat van onze omzetting kunt u naar uw bank sturen, in plaats van de oude bestanden. Go2SEPA ondersteunt momenteel de volgende formaten:

  • ClieOP03 - Wij ondersteunen zowel Crediteuren-, Salaris- als ook Incasso opdrachten
  • BTL91 - SEPA betalingen worden omgezet naar SEPA formaat, restant wordt afgeleverd in een aangepast BTL91 bestand
  • GTB2 - Het voormalige 'Fortis' bestandsformaat
  • Excel - Ook hier de mogelijkheid voor Crediteuren-, Salaris- als ook Incasso opdrachten. Instructie en template voor de Excel vindt u hier.

Go2SEPA is uiterst voordelig: het converteren van een betaalopdracht kost slechts vanaf 0.0101 euro (ex BTW). Zie de prijslijst. U kunt van tevoren een grotere staffel "credits" aanschaffen, of u kunt per conversie bepalen hoeveel u er nodig heeft, en alleen de benodigde credits kopen. De bestelling wordt met behulp van iDEAL afgerond en Go2SEPA maakt meteen uw factuur.

Bent u nog niet aangemeld? Klik op Registeren; u ontvangt als nieuwe gebruiker 20 credits om een proefconversie te doen en om zo Go2SEPA te proberen.

Gebruikt u een ander formaat waarvoor u ook graag een conversie naar SEPA bestand wenst, neemt u dan contact met ons op. Het is onze specialiteit om ook daarvoor een oplossing te bieden.